Minifestival v Podzámčí

V sobotu 15.6.2019 proběhne v areálu borovanského kláštera již druhý ročník našeho Minifestivalu v Podzámčí.

Milí přátelé,
chcete strávit s rodinou, přáteli a svými blízkými příjemné odpoledne a navíc podpořit dobrou věc? Tak přijeďte v sobotu 15. června za námi do Borovan. Hlavní myšlenkou festivalu je propojit svět handicapovaných se světem široké veřejnosti. Chceme veřejnosti ukázat, že i lidé s handicapem mohou žít plnohodnotný život a umí to, co řada z nás neumí. Na jednom pódiu se vystřídají kapely a soubory z různých organizací, které poskytují sociální služby s klasickými hudebními a divadelními interprety. A na koho se můžete těšit?
Písničky mnoha žánrů nám zahraje a zazpívá hudební kapela K.R.B. z českobudějovického centra Arpida, kteří před nedávnem natáčeli v Českém rozhlase s Tomášem Klusem.
Z Plzně za námi přijede Milan Samko, nadějný mladý hudebník, který mimo jiné letos vystoupí i na třech největších hudebních festivalech v Čechách.
Atmosféru divokého západu navodí členové S-klubu z Domova Libníč a z centra Sociálních služeb Empatie v Českých Budějovicích.
Můžeme se těšit na sympatickou kapelu Epydemye, která získala hlavní cenu Anděl 2015 v kategorii folk a country.
Samozřejmě nebude chybět nazaretský divadelní a tančení soubor Kukačky. Natrénovali zbrusu nové retro taneční vystoupení.
Kluci z kapely Dětský pokojíček zahrají své pozitivně laděné songy na popovo-folkových vlnách.
A třešničkou na pódiu bude sólové vystoupení naší nevidomé kolegyně Hanky Špulákové, která zpívá srdcem i duší.
Na své si přijdou také milovníci prken, která znamenají svět. Se svými Bajkami přijede Divadlo Studna.
Minifestival se koná pod širým nebem v areálu budov Nazaretu a stodoly v Podzámčí pod záštitou města Borovany. Kromě bohatého kulturního programu plánujeme doprovodné aktivity pro děti i dospělé. Budou připraveny tvořivé workshopy, jako malování na keramiku a plstění, fotokoutek, pohybové aktivity, opičí dráha, úžasný svět her a jízda na koních. Pro návštěvníky chystáme skvělé domácí občerstvení a kavárnu. Nebude chybět také tombola a losování vstupenek o zajímavé ceny.

Pro další informace sledujte naše webové stránky https://www.nazaret.cz/, nebo přímo náš facebook @strediskonazaret událost Minifestival v Podzámčí.
Výtěžek z akce použijeme na provoz sociálních služeb střediska Nazaret.


Těšíme se na vás.

Organizace takového festivalu je velice náročná nejen časově, ale i finančně. Proto budeme moc rádi, když naši akci podpoříte.

číslo účtu: 0571374399/0800

Můžete se také zapojit do organizace jako dobrovolník, nebo věnovat věcný dar do tomboly. Děkujeme, že nám pomáháte.