Putování s Oslem

Tak jako každý rok i letos jsme se v létě vydali na Putování s Oslem. (letní tábor pro lidi s mentálním a tělesným postižením). Naše základna byla v Mrákotíně v ubytovně Modrá kotva a odtud jsme vyráželi na výlety. Myslím, že jsme jich stihli opravdu dost. Všem se určitě libila návštěva Jihlavské ZOO, výlet do Telče s návštěvou technického muzea nebo procházka po krásném parku v Dačicích. Zde jsme také navštívili místní nadšence vláčků, kteří mají na své zahradě miniželeznici a ochotně nás všechny svezli, provedli po expozici železnice a jako bonus nám uvařili výborný guláš. Za skvělou péči jim moc děkujeme :-) !! Náš 21.ročník jsme tradičně zakončili v pátek velkým ohněm u kterého nechyběla kytara, opékání špekáčků a skvělá nálada.

Rádi bychom poděkovali všem dobrovolníkům, kteří se tábora zúčastnili a vždy velice ochotně se vším pomohli. Hlavně díky nim se tato akce může každý rok konat. 

Další dík patří společnosti Tesco, která nám přispěla částkou 16 000 Kč.  https://itesco.cz/pomahame/

Již nyní plánujeme další ročník, tentokrát pojedeme do Střelských Hoštic. Pokud by měl kdokoli z vás zájem přispět finančně, materiálně nebo jako dobrovolník, kontaktujte nás prosím na informace.nazaret@gmail.com  Každá pomoc je pro nás důležitá.